forum Need help deleting a document
Started by @NobleWolf
tune

people_alt 64 followers

@NobleWolf

I have a new document that I'm not able to delete. It's weird because I don't even remember creating it; it's the entirety of a discussion thread I used to be a part of but stopped following titled "Paste the last thing you copied". After I unfollowed the discussion, I went to my document page and it was just there. Nothing happens when I click any of the icons at the top (so I can't delete it like the others), and I can't edit it either. I might have hit "export to document" on the thread by accident, or something.

I also have a folder that results in an error whenever I try to delete it, too.

@Eldest-God-andrew health_and_safety flash_onAdmin

Hey there! This sounds like a bug, maybe something to do with how threads get exported into documents. I'll do some digging and figure out what's going on with the document – if you'd like, I'd be happy to delete it for you while I'm investigating. If you want to let me know the folder name, I can also delete that for you at the same time! :)

@NobleWolf

Hey there! This sounds like a bug, maybe something to do with how threads get exported into documents. I'll do some digging and figure out what's going on with the document – if you'd like, I'd be happy to delete it for you while I'm investigating. If you want to let me know the folder name, I can also delete that for you at the same time! :)

Thank you!

I'd appreciate you deleting the document, and the folder too (it's called "blank")

@NobleWolf

(They should both be deleted now. I also found a bug using them that might've prevented some other people from deleting their folders, and the fix for that will go live in tonight's update. Thanks again for the heads up about this!)

I'm looking at my docs, and it looks like they're both still there? I'm not sure what's going on, but I've still got 11 documents when there should only be 10. The folder is still there too.

@Eldest-God-andrew health_and_safety flash_onAdmin

Ah, looks like that was a mistake on my part. I think I deleted them in a copy of the production database I use to test things, but I didn't actually delete them in the real database. They should be gone and properly deleted now; would you mind confirming that whenever is convenient for you? :)

@NobleWolf

Ah, looks like that was a mistake on my part. I think I deleted them in a copy of the production database I use to test things, but I didn't actually delete them in the real database. They should be gone and properly deleted now; would you mind confirming that whenever is convenient for you? :)

Yep, they're gone now. Thank you!